Ieapp ''Kiddie College''

licencuar nga masht


TË PËRKUSHTUAR Për fëmijë të vegjël, me zemra të mëdha.

Kujdes ditor

Program parashkollor

program mbështetës për sHKOLLARË

Aktivitetet...

68687834_419760128642453_7029723705240453120_o

AKTIVITETE

Aktivitetet e përshtatshme për grup moshat do të planifikohen me fleksibilitetin e lejuar për t’iu përgjigjur nevojave të secilit fëmijë si dhe moshave të tyre. 

48374040_302588220359645_4031603453347233792_o

art & shkathtësi

Art dhe shkathtësi janë dy fusha ku fëmijët e KC angazhohen dhe ushqejnë kreativitetin e tyre. Këto fusha ndihmojnë në zhvillimin fizik dhe social të fëmijëve.

61827849_377186919566441_774898304486998016_o

FESTAT

Festat janë një pjesë shumë e rëndësishme e kopshtit. Në KC festohen ditëlindjet së bashku me prindërit si dhe zhvillohen aktivitete të ndryshme në varësi të festës.  

pasuro sot jetën e fëmijës suaj!

Adresa

rr. Muharrem Fejza (Mati 1), Prishtinë

Telefoni

049 835 635

Email

info@kiddiecollege-ks.com

Shopping Basket